Lid worden?

Op dit moment is er bij Fotoclub Vleuten een (tijdelijke) ledenstop. We willen op clubavonden graag aan iedereen de kans geven om een foto mee te brengen om door de groep te laten bespreken, bij grotere ledenaantallen wordt het dan steeds lastiger om op clubavonden binnen de tijd te blijven. Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de fotoclub? Dan ben je nog steeds van harte welkom voor twee kennismakingsavonden (vul daarvoor hieronder het contactformulier in). Als je dan besluit lid te willen worden kom je op de wachtlijst terecht. Zodra een lid zich afmeldt brengen we je daar van op de hoogte en kun je op dat moment besluiten of je daadwerkelijk lid wilt worden.

Spreekt onze fotoclub je aan en wil je misschien lid worden? Dan nodigen we je uit om één of twee van onze clubavonden te bezoeken. Neem hiervoor via het formulier hieronder contact op met onze secretaris. Deze kan je de laatste details vertellen en een afspraak met je maken.

Wanneer je na het sfeerproeven besluit om lid te worden en er is sprake van ‘wederzijdse chemie’, dan zal de secretaris één en ander voor je in orde maken.

Contributie voor de fotoclub bedraagt €92,50 per jaar.

Wat kun je verwachten wanneer je je bij ons aansluit:

• Lidmaatschap van fotoclub de Broederschap;
  • Lidmaatschap van Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen;
  • Drie maal per jaar ons clubblad ‘De Kontaktdruk’;
  • Deelname aan fotowedstrijden van De Fotobond (indien gewenst);
  • Deelname aan interne fotowedstrijden (indien gewenst).

Interesse?

Vul dan onderstaande formulier in: