Beginnerscursus Fotografie

Meer uit je vakantie foto’s halen? Weet je niet waar alle knoppen en instellingen van je camera voor zijn? Wil je ervan af om alle foto’s op de automaatstand te maken?

Fotoclub Vleuten biedt een fotocursus voor beginners aan waarin je, in zes avonden, kennis maakt met fotografie en je camera. Onderwerpen zullen zijn ‘ken je camera’, compositie, licht en digitale fotobewerking. Naast informatie zul je ook opdrachten krijgen die tijdens de volgende cursusavond worden besproken.

Beginnerscursus2016_klein

De cursus wordt gegeven in buurtcentrum De Schakel te Vleuten op maandagavonden (20:00 – 22:30 uur).

De cursus voor 2018-2019 zit helaas al vol en de cursusdata voor het seizoen 2019-2020 zijn op dit moment nog niet bekend. Je kunt er vanuit gaan dat de cursusavonden op maandagavonden zijn in de maanden september, oktober, november (2018) en januari, februari, maart (2020) (één keer per maand; in totaal zes avonden).
Op een zondagochtend in maart 2020 gaan we met zijn allen op pad in het centrum van Utrecht om het geleerde in de praktijk te brengen.

Voor de cursus is het nodig in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Belangrijk hierbij is dat de sluitertijd en diafragma handmatig moet kunnen worden ingesteld.

De kosten van de gehele cursus bedragen €95,00 (incl. hand-outs en koffie/thee op de cursusavonden).

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?  Gebruik dan onderstaand contactformulier. Wil je je meteen opgeven voor de cursus in 2019-2020? Noteer dan ook je naam- en adresgegevens en het merk en type camera dat je gebruikt.


X